ONZE

Borden

buitenborden buitenreclame borden bord project bouw makelaar

Borden met betonnen voet

Onze borden kenmerken zich door de stevige betonnen voet. Door met een frame te werken met betonplaten als voet, kunnen onze borden direct geplaatst worden zonder grondwerk. Ook na de afgesproken huurperiode biedt dit voordelen. Zo kan het bord in zijn geheel worden opgehaald en houd je geen afval over. Als extra pluspunt om je ontwerp beter te laten opvallen, kan er verlichting worden toegevoegd bovenaan het frame.

Verschillende afmetingen

Elke basis heeft zijn bereik wat betreft bordgrootte. Kies voor onze Majestic of Grande basis voor de grootste borden. Een slag kleiner is de Heavy. De Pilar kan naadloos tegen elkaar gezet worden zodat het bord lijkt door te lopen. De kleinste variant is de Mini, die geschikt is voor V-borden of zelfs mobiele vlaggenmasten.

Soorten borden

Voor elk doeleinde hebben wij borden. Denk aan een:

Prijzen

We hebben al onze standaardborden voor je op een rij gezet met een indicatieprijs erbij. Natuurlijk kunnen we je helpen met custom made borden die niet standaard zijn. Neem daarvoor even contact met ons op.

Kies je basis

reclamebor Majestic 4 meter breed bord

Majestic

Voor als het echt moet opvallen. Deze basis is geschikt voor spandoeken in frame. De brede voet biedt ruimte voor spandoeken van 4 meter breed en kan dubbelzijdig gebruikt worden.

bord Grande buitenbord

Grande

Groots communiceren. Deze basis is ideaal voor visuals en woning-impressies door zijn grote bereik. Deze basis kan worden voorzien van een spandoek in frame of met een bord van 4 meter breed.

buitenbord informatiebord

Heavy

Dit zwaargewicht neemt maar 2 meter ruimte in beslag en komt (net als de twee grotere varianten) boven bouwhekken uit. Te voorzien van borden van 3 meter breed.

projectbord buitenbord informatiebord

Pilar

Een praktisch bord op enkele staander. Deze basis is naast elkaar te zetten, zo dat het ontwerp door kan lopen in de breedte. Eenvoudig te plaatsen en dubbelzijdig te gebruiken.

v-bord met betonnen voet

Mini

Klein maar fijn. Deze basis heeft verschillende varianten. Zo kan er een makelaarsbord (V-bord) aan gemonteerd worden, een laag vlak bord, maar ook een mobiele vlaggenmast.

reclamebord bouwbord projectbord buitenbord informatiebord v-bord bord met betonnen voet

Op maat

Heb je iets anders in gedachten dan onze standaard basisframes? Een afwijkend formaat bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Wij verzorgen naast borden ook: pandbelettering auto- en busbestickering raambestickering