BUITENRECLAME – bouwbord

Bouwbord

bouwbord spandoek in frame buitenbord projectbord groot houten bouwbord Projectbord reclamebord Bord met betonnen voet

Bouwbord

Een bouwbord dat stevig, praktisch en snel te plaatsen is, én dat er professioneel uitziet. Dat is de wens van veel van onze klanten. Hoe groot je bord ook moet zijn, wij hebben een passende oplossing voor je. Geen kolossaal houten bord dat diep in de grond verankerd moet worden en vatbaar is voor harde windvlagen, maar een professioneel buitenbord dat snel te plaatsen is en geen grondwerk nodig heeft dankzij zijn betonnen voet.

Hoe groot moet je bouwbord zijn?

Onze bouwborden zijn te verkrijgen tot 4 meter breed en hoog. Afhankelijk van het type basis heb je verschillende opties in uitvoering. Kies daarom hieronder het type basis, kijk welke uitvoering je wenst en geef je wensen aan ons door. Wij sturen dan een offerte voor je bord.

Voordelen van ons bouwbord

Een houten bord kan dan misschien standaard zijn, maar ons bouwbord is veel steviger dan traditionele borden die worden gebruikt voor de bouw. Onze buitenreclame is van superieure kwaliteit en is stormbestendig. Ons bord met betonnen voet is makkelijk te plaatsen en is betaalbaar. Ons buitenbord betonnen voet kan worden geleverd in verschillende maten. Iedere maat hebben we een andere naam gegeven zodat je het buitenbord makkelijk kunt bestellen. Een bord plaatsen was dus nog nooit zo simpel als bij Bordbuilders.

Bouwbord plaatsen

Het plaatsen van een bord wordt gedaan door een specialist in dit vakgebied. Hij zorgt voor het vervoer, het buitenbord en de betonnen voet. In tegenstelling tot een houten bord hebben onze borden geen grondwerk nodig.
Meer informatie over buitenreclame vind je op de website van CW Graphics of op buitenreclame. Wij stemmen altijd van tevoren af met je hoe en wanneer we het bord op de gewenste locatie kunnen komen plaatsen. In samenspraak spreken we dan een tijd en datum af zodat wij ter plaatse direct alles netjes en naar wens kunnen plaatsen.

Neem contact met ons op voor je bouwbord

Heb je nog vragen, wil je een offerte opvragen of wil je een bord bestellen? Neem dan gerust contact op!

Kies je basis

reclamebor Majestic 4 meter breed bord

Majestic

Voor als het echt moet opvallen. Deze basis is geschikt voor spandoeken in frame. De brede voet biedt ruimte voor spandoeken van 4 meter breed en kan dubbelzijdig gebruikt worden.

bord Grande buitenbord

Grande

Groots communiceren. Deze basis is ideaal voor visuals en woning-impressies door zijn grote bereik. Deze basis kan worden voorzien van een spandoek in frame of met een bord van 4 meter breed.

buitenbord informatiebord

Heavy

Dit zwaargewicht neemt maar 2 meter ruimte in beslag en komt (net als de twee grotere varianten) boven bouwhekken uit. Te voorzien van borden van 3 meter breed.

projectbord buitenbord informatiebord

Pilar

Een praktisch bord op enkele staander. Deze basis is naast elkaar te zetten, zo dat het ontwerp door kan lopen in de breedte. Eenvoudig te plaatsen en dubbelzijdig te gebruiken.

v-bord met betonnen voet

Mini

Klein maar fijn. Deze basis heeft verschillende varianten. Zo kan er een makelaarsbord (V-bord) aan gemonteerd worden, een laag vlak bord, maar ook een mobiele vlaggenmast.

reclamebord bouwbord projectbord buitenbord informatiebord v-bord bord met betonnen voet

Op maat

Heb je iets anders in gedachten dan onze standaard basisframes? Een afwijkend formaat bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Onze borden zijn praktischer voordeliger duurzamer dan traditionele borden

Bouwbord

Ons bouwbord kun je zo groot of klein krijgen als je maar wil. Op elke soort basis kan een bepaalde afmeting bord of spandoek geplaatst worden. De basis voor je bouwbord is eenvoudig te plaatsen en wordt opgehaald zodra de afgesproken huurperiode voorbij is. Je hebt dus geen afval van je bord.

All-in-service

reclame bordbuilders bouwbord projectbord reclamebord tekstbord v-bord v bord buitenbord buitenreclame informatiebord buiten

Geen ontwerper?

Laat je bord opvallen door je reclame op te laten maken door een van onze ontwerpers.